Groepstraining Jeugd TCK54

355.00

Tijdens het najaar wordt er een lessenpakket met 18 trainingen van 60 minuten aangeboden.

De prijs is gebaseerd op een groep grootte van 4 personen. Bij meer spelers werkt Euregiotennis met een staffel tarief. De prijs wordt dus goedkoper. Voor voor vragen hierover neemt u contact met ons op.

Om langer en/of meerdere keren per week te trainen kun je het beste contact met ons opnemen via +31 6 52346934​⁠​ of [email protected].

 

Nieuw: Geen ervaring – niveau 9
Beginner: 0-1 jaar ervaring – niveau 8 / 9
Plus ervaring: 2-3 jaar ervaring – niveau 7 / 8
gevorderd: 3+ jaar ervaring – niveau 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Categorieën: ,

Beschrijving

Wil je de uitdagingen samen tegemoet gaan en jou doelen samen behalen met andere toppers. Boek dan nu onze groep lessen.

Gedurende de trainingen wordt er getraind aan de volgende vier pijlers; Techniek, Tactiek, Mentaal en Conditioneel. Waarbij de focus op de eerste drie pijlers liggen.

Techniek is het verbeteren van je technische slag vaardigheden en voetenwerk. Bij Tactiek trainen we aan de tactische inzichten en positionering. Het mentale aspect, daar gaan we op basis van zelf reflectie een sterkere en bewustere speler van je maken. Die zijn resultaat kan terug herleiden naar zijn keuzes. En een speler die onder druk geen emotionele-, maar de juiste keuzes maakt om het spel naar zich toe te trekken. Op conditioneel vlak, verbeteren we je snelkracht en uithoudingsvermogen.

Extra informatie

Aantal personen

4 personen

Trainingsduur

60 minuten

Aantal trainingen

18

Locatie

TCK54 Kerkrade

Lestijd

Tot 18.00 uur